Damonspecialist Rotterdam

Damonspecialist Rotterdam nodig? Onze medewerkers van Ortho Billet werken al vele jaren voornamelijk met de Damontechniek en kennen deze techniek daarom door en door. Als Damonspecialist in de buurt van Rotterdam behandelen we mensen uit de hele regio. Waarom mensen kiezen voor de damontechniek? Heel eenvoudig. De techniek werkt snel, effectief en geeft vrijwel altijd het beste resultaat!

Damonspecialist Rotterdam, Damontechniek

Onze vestigingen vindt u in Schiedam (op de grens bij Rotterdam-West) en in Maassluis. De bereikbaarheid is optimaal. U parkeert voor de deur, u betaalt geen parkeerkosten. Heeft u weinig tijd? U maakt de afspraak wanneer het u uitkomt. In Schiedam zijn wij van maandag t/m donderdag van 08:00-20.30 en op vrijdagen van 08:00-16.30 geopend. Meer weten over de effectieve en natuurlijke damontechniek? Neem contact op: deze intelligente beugels maken uw gebit weer mooi, gezond en recht!

Damonspecialist Rotterdam? Uw zorgverzekeraar voordelen

Bent u bij Menzis verzekert?… Een zeer groot voordeel bij Menzis bij vele patiëten geld wanneer de patiënt aanvullend verzekerd is. De eigen bijdrage voor orthodontie geldt hier niet meer. Dit geld echter alleen voor jongeren tot en met 17 jaar uit. Voor meer informatie bekijk dan vooral de rest van de website, of neem gerust contact met ons op!

Zoekt u een Damonspecialist Rotterdam? Voor de damontechniek kunt u bij ons terecht. We hebben vestigingen in Schiedam en Maassluis: gratis parkeren voor de deur!

[sentient_gallery images=”2606,2603,2604,2605″]