Damonspecialist Vlaardingen

Een Damonspecialist Vlaardingen? Orthodontiepraktijk Ortho Billet is een Damonspecialist uit de regio Vlaardingen. De praktijk heeft 3 verschillende locaties waar u als patiënt altijd terecht kan. De praktijk locaties van Ortho Billet zijn te vinden Schiedam, Maassluis en ‘s-Gravenzande. De Damontechniek is een innovatieve manier om uw tanden en kiezen in de gewenste vorm te krijgen. De damontechniek werkt soepeler, natuurlijker en effectiever dan de vaste “traditionele” beugels. Bij de Damonbeugel is het mogelijk om een beugel aan te schaffen met die veel minder zichtbaar is dan de oude traditionele beugel. Deze beugel van Damon draagt de naam “Damon Clear”. Meer weten over onze behandelingen en werkwijze? U leest er alles over op deze website!
U kunt tevens altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Voor contact gegevens kijk dan vooral verder op deze site!

Damonspecialist Vlaardingen? Damontechniek

Met de auto en het openbaar vervoer zijn we zeer goed bereikbaar voor mensen uit de regio. Wist u dat u bij ons gratis voor de deur parkeert? En dat Ortho Billet zeer ruime openingstijden hanteren? In de praktijk Schiedam kunt u voor een behandeling van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20.30 en op vrijdagen van 08:00 tot 16.30 langskomen. In Maassluis zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 geopend en op zaterdagen van 09:00 tot 16:00. In ‘s-Gravenzande zijn de openingstijden van woensdag tot en met vrijdag van 08:00 tot en met 16:00.
Ortho Billet is telefoniesch altijd bereikbaar ook bij de praktijken die geen bezoek ontvangen op de gestelde dagen.

Kies voor kwaliteit, kies voor de Damontechniek. U bent van harte welkom in Schiedam, Maassluis en ‘s-Gravenzande! Uw Damonspecialist Vlaardingen!

Een Damonspecialist Vlaardingen? Wij voeren de damontechniek uit in de buurt van Vlaardingen. Bekijk de website en maak een afspraak bij de specialist in uw regio!

[sentient_gallery images=”2564,2565,2562,2563″]