“Orthodontie voor een stralend en gezond gebit”

Onze visie

Hoe je als patiënt het dragen van een beugel ervaart, is ook afhankelijk van de werkwijze van de orthodontist. Onze ambitie? Bij iedere patiënt het beste resultaat behalen op een zo’n aangenaam mogelijke manier. Bovendien vinden we dat een effectieve behandeling niet lang hoeft te duren. Dankzij onze overzichtelijke stap-voor-stap aanpak behalen wij gemiddeld na anderhalf tot twee jaar het gewenste resultaat. Uiteraard speelt de samenwerking tussen jou en onze medewerkers hierbij een belangrijke rol. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet en een uitstekende mondhygiëne. Van ons kan je goede voorlichting, deskundig advies en uitstekende behandelingen verwachten.

Persoonlijke aanpak

Uiteraard gebruiken wij de meest geavanceerde materialen en technieken om het gewenste resultaat te bereiken. Maar de manier waarop dat gebeurt is minstens zo belangrijk. Het dragen van een beugel is niet altijd even plezierig. Daarom mag het bezoek aan de orthodontist wel een beetje ontspannen en gezellig zijn. Bij Ortho Billet heerst een prettige sfeer en ons kundige en enthousiaste team staat altijd voor je klaar. Tijdens de behandelingen houden wij je continu op de hoogte van wat we doen en waarom. Effectief en persoonlijk, zo kan je onze behandelingen het beste omschrijven.

Ervaren en deskundig

Ortho Billet behandelt al sinds 1990 patiënten uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Rotterdam. Van het begin af aan staat onze praktijk bekend om de vriendelijke en resultaatgerichte aanpak. Het team is in de loop der jaren gegroeid en bestaat uit stuk voor stuk vakbekwame mensen met eigen specialiteiten. Zo kunnen wij voor elke patiënt een persoonlijk afgestemde behandeling opstellen. Om je volgens de meest actuele technieken te behandelen, volgen wij regelmatig seminars en trainingen. We zijn altijd bezig om onszelf, de praktijk en de behandelingen nog beter te maken.

 Orthodontiepraktijk Billet bestaat uit 4 locaties: Schiedam, Maassluis, ‘s-Gravenzande en Vlaardingen.

Onze patiënten komen altijd op de eerste plaats!

Certificaten en Zorgverzekeraars

Ortho Billet beschikt over deze certificaten en werkt samen met onderstaande zorgverzekeraars.

Vereniging van Orthodontisten