Ortho Maassluis

Een ervaren ‘ ortho Maassluis ’ gezocht? Stop met zoeken, want u bent op de website van dé orthodontist van Maassluis/Maasland beland, Ortho Billet genaamd. Als ortho Maassluis zijn we gevestigd in het centrum. We hebben zeer flexibele openingstijden, zodat we iedereen op een goed moment kunnen behandelen. Onze openingstijden? Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16.30 en op zaterdagen van 09:00 tot 16.00. U kunt altijd bij de balie langs en telefonisch zijn we van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Wist u dat Ortho Billet nog twee andere locaties heeft? Deze locaties zijn gevestigd in de stad Schiedam en in ‘s-Gravenzande. Als patiënt kunt u zelf kiezen bij welke praktijk u het gehele traject wilt doorlopen.
Deze persoonlijke vrijheid is een onderdeel van de services die Ortho Billet aan al haar patiënten biedt.

Ortho Maassluis gebruikt het Damon Clear-systeem

Wij van Ortho Billet hebben voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur in Maassluis, eveneens voor onze vestigingen Schiedam en ‘s-Gravenzande. U gaat naar de orthodontist voor rechtere kiezen en tanden. Uw gebit wordt gezonder en mooier, dankzij ons Damon Clear-systeem gebeurt dit snel en efficiënt. Meer weten over de diverse behandelingen? Bekijk de website of neem vandaag nog contact met ons op. We horen graag van u!

Onze ‘ ortho Maassluis ’ is gevestigd in het centrum. Een ‘orthodontist Maassluis -Maasland’ met ruime openingstijden? De beste behandelmethodes? Neem contact op!

[sentient_gallery images=”2610,2611,2612,2609″]