Ortho Rotterdam

Ortho Rotterdam gezocht? Wij zijn geen orthodontist in hartje Rotterdam, maar gevestigd in Schiedam, in het centrum van Maassluis en in ‘s-Gravenzande. Mensen die een goede ‘ortho in Rotterdam’ zoeken, komen uiteindelijk vaak bij Orhto Billet uit. De reden? Soms heeft men onze orthodontiepraktijk op televisie, kranten of andere media gezien. Nog vaker komen mensen bij ons via mond-tot-mond reclame. Niemand gaat voor zijn plezier naar de orthodontist. Ortho Billet doet er alles aan om het bezoek zo aangenaam en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Deze klantvriendelijke benadering die Ortho Billet in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld wordt nu toegepast en aangeboden aan al haar patiënten.

 

Ortho Rotterdam? Goede behandeling

Daarnaast is een goede behandeling natuurlijk essentieel. De behandeltechniek met het nieuwe systeem DAMON geeft het beste resultaat. De Damon beugels zijn intelligent, ze veranderen de stand van de tanden met soepelere en natuurlijke manier. Het doel? Een gezond, regelmatig gebit met rechte tanden. Na de behandeling kauwt, spreekt en lacht u weer zonder zorgen. Meer weten over onze moderne orthodontiepraktijk Ortho Billet? Lees rustig verder op onze website of neem direct contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. De Schiedamse praktijk ligt op de grens van Rotterdam. De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20.30 en op vrijdagen van 08:00 tot 16.30 uur. Tevens is er voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de praktijk.

Ortho Rotterdam nodig? Als orthodontist uit de omgeving van Rotterdam staan we voor u klaar. In een ontspannen setting helpen we u snel en efficiënt!

[sentient_gallery images=”2606,2603,2604,2605″]