Ortho Vlaardingen

Een ‘ ortho Vlaardingen ’ nodig? Kies uw orthodontist in de regio Vlaardingen. We hebben 3 vestigingen bij u in de buurt: één op de grens bij Vlaardingen Oost in Schiedam, één in het centrum van Maassluis en de ander in ‘s-Gravenzande. U parkeert uw auto gratis voor de deur, alle 3 praktijken zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets. Wij van Ortho Billet hebben zeer ruime openingstijden. En zijn tevens telefonisch 6 dagen in de week bereikbaar. De praktijk in Schiedam is van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20.30 geopend. En op vrijdagen bent u van 08:00 tot 16.30 uur van harte welkom! U kunt altijd een afspraak maken voor een consult, tevens kunt u via de website met ons contact opnemen.

Ortho Vlaardingen? Voordelen orthodontist

Als orthodontist verwelkomen we veel mensen uit de omgeving van Vlaardingen. De reden dat men voor Ortho Billet kiest? Om te beginnen zijn onze behandelingen effectief, snel en patiëntvriendelijk. Service staat hoog bij ons in het vaandel. De 25 jaar aan ervaring ziet de klant direct terug in onze service en de prachtige resultaten die Ortho Billet boekt. Deze resultaten zijn niet onopgemerkt gebleven, de media heeft verschillende malen interviews en video verslagen afgenomen bij Ortho Billet (zie video)
Kent u het systeem Damon Clear? Dit systeem zorgt ervoor dat uw tanden en kiezen recht snel staan en goed op elkaar passen. Het is een natuurlijke techniek. De voordelen van orthodontie zijn psychologisch en fysiek. U voelt zich mooier. Daarnaast is een recht gebit eenvoudiger schoon te houden en daardoor gezonder. Meer weten? Lees rustig verder op deze website of neem gerust contact met ons op!

Zoek niet langer naar een goede ortho Vlaardingen. Als orthodontist in de regio Vlaardingen helpen wij mensen snel en efficiënt. Kies kwaliteit, kies Damon Clear!

[sentient_gallery images=”2742,2743,2744″]