Orthocentrum Maassluis

Orhto Billet beschikt over een orthocentrum Maassluis, hier werken we met verschillende technieken. Echter is er 1 techniek die bij ons de voorkeur heeft, Damon Clear. Dit systeem werkt soepeler en effectiever dan de reguliere vaste beugel. Het werkt op natuurlijke wijze en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Damon heeft de “Clear” versie en de normale plakkertjes. Meer weten over orthodontie bij Ortho Billet in het algemeen? Wilt u lezen en zien wat de aanpak van Ortho Billet is? U leest er meer over op deze website, maar kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen! U kunt altijd langs komen bij één van onze praktijken te Maassluis, Schiedam of ‘s-Gravenzande.

Orthocentrum Maassluis

Voor orthodontie in Maasland bent u van harte welkom bij Ortho Billet in ons orthocentrum in het centrum van Maassluis. Wist u dat we ook een vestiging in Schiedam en ‘s-Gravenzande hebben? Onze vestigingen in Schiedam ‘s-Gravenzande en het orthocentrum Maassluis zijn goed bereikbaar. In Schiedam zijn we van maandag tot en met donderdag 08:00-20.30 geopend en op vrijdagen bent u van 08:00-16.30 van harte welkom.
Praktijk Maassluis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 16:30 en op zaterdagen van 09:00 – 16:00. Orthodontie Schiedam – Maassluis: voor een recht, stralend en gezond gebit!
Praktijk ‘s-Gravenzande is van Woensdag tot en met vrijdag: 08:00 tot en met 16:00 geopend. Tevens zijn alle praktijken van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar.

In ons orthocentrum Maassluis bent u van harte welkom. Orthodontie in Maassluis: de beste zorg met de meest natuurlijke behandeltechniek. Lees verder op de website!

[sentient_gallery images=”2576,2577,2579,2580″]