Orthocentrum Rotterdam

Op zoek naar orthocentrum Rotterdam? Wij van Ortho Billet zijn al ruim 25 jaar het orthocentrum uit de regio. Waar uw belang als patiënt centraal staat en de service optimaal is. Als orthocentrum kunt u ons op 3 verschillende plaatsen bereiken, Schiedam, Maassluis en ‘s-Gravenzande. Ortho Billet is tevens telefonisch bereikbaar tot in de avonduren. Voor spoed gevallen kunt u ons ook op zaterdagen bereiken,  is er een speciaal nummer die u kunt bellen. Bij het aanmelden bij Ortho Billet kunt u zelf bepalen welke locatie u prefereert, hier kunt u het gehele traject doorlopen tot een stralend gebit.

Het intelligente Damon-systeem zorgt voor het beste resultaat.  Het werkt soepeler en natuurlijker dan de ouderwetse vaste beugel. Het resultaat? Rechte tanden en kiezen. U voelt zich mooier en uw gebit is gezonder. Kortom: voor orthodontie in de regio Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer zijn onze vestigingen uitstekend bereikbaar!

Orthocentrum Rotterdam? Online aanmelden

Komt u met de auto, dan parkeert u gratis voor de deur. Dat we u centraal stellen merkt u niet alleen aan onze behandelmethode en de ontspannen behandelruimtes, maar ook aan onze flexibele openingstijden. Wij zijn open wanneer u tijd heeft. Van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20.30. Op vrijdagen van 08:00 tot 16.30. U kunt zich online aanmelden, maar telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook!

[sentient_gallery images=”2612,2609,2610,2611″]