Orthocentrum Vlaardingen

Zoek dan niet verder, veel mensen die zoeken op ‘ orthocentrum Vlaardingen ’, kiezen uiteindelijk voor één van onze vestigingen. De reden? De kwaliteit die wij leveren bij Ortho Billet, de service die U er bij krijgt tijdens uw behandelingen en de decenia aan ervaring opgedaan bij al onze patiënten. Voor andere patiënten is het puur een kwestie van bereikbaarheid. Onze vestiging van Ortho Billet in Schiedam ligt op de grens bij Vlaardingen adres: Burgemeester Knappertlaan 94, 3117 BC. De praktijk van Ortho Billet in Maassluis ligt in het centrum, adres: Fenacoliuslaan 6, 3143 AC. Beide praktijken zijn vanuit Vlaardingen uitstekend bereikbaar. Dankzij onze ruime openingstijden, die tevens in de avonden lopen, kunnen we alle patiënten goed van dienst zijn. Van maandag tot en met donderdag 08:00-20.30 en op vrijdagen van 08:00-16.30 is Ortho Billet praktijk Schiedam geopend. De praktijk in Maassluis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 16:30 en 2 zaterdagen in de maand op afspraak van 09:00 tot 16:00 uur.

Orthocentrum Vlaardingen behandelmethodes?

Behandelmethodes
Natuurlijk kiezen mensen ook voor Ortho Billet vanwege onze innovatieve behandelmethodes. Orhto Billet  De damontechniek zorgt sneller voor een meer natuurlijk- en patientvriendelijke eindresultaat. Wat vindt u belangrijk als het gaat om orthodontie? U leest alles over onze vestigingen, aanpak en orthodontie in het algemeen op deze website. Telefonisch of online kunt u zich aanmelden voor een afspraak. We heten u graag van harte welkom!

Een goed en ervaren orthocentrum Vlaardingen? Voor orthodontie in Vlaardingen gaat u naar de specialist in uw regio. Kies voor superieure kwaliteit, kies voor Damon Clear!

[sentient_gallery images=”2599,2600,2597,2598″]