Orthodontistenpraktijk Maassluis

In onze orthodontistenpraktijk Schiedam en in de vestiging orthodontistenpraktijk Maassluis werken ervaren en enthousiaste professionals. De praktijken functioneren onder de naam verzamelnaam Ortho Billet. Ons doel? U snel, doeltreffend en op zo aangenaam mogelijk wijze behandelen. De patiënt staat bij Ortho Billet ten alle tijden centraal. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken waar van Damon systeem het meest gebruikt wordt. Het innovatieve Damon Clear-systeem werkt zeer efficiënt en heeft al talloze mensen geholpen aan een recht, mooi en gezond gebit.  Onze orthodontistenpraktijk Maassluis is gevestigd in het centrum, adres: Fenacoliuslaan 6, 3143 AC Maassluis.

Ruime openingstijden Orthodontistenpraktijk Maassluis

Naast een orthodontiepraktijk in Maassluis/Maasland, vindt u ons in Schiedam centrum grenzend aan Vlaardingen Oost. Al meer dan 25 jaar behandelen we patienten uit de wijde omgeving (regio Rotterdam). U vindt voldoende gratis parkeergelegenheid bij onze orthodontistenpraktijken Schiedam en Maassluis. Onze openingstijden zijn ruim, zo kunnen we iedereen optimaal van dienst zijn. U kunt in de avond tevens bij ons terecht als u geen enkele mogelijkheid heeft om overdag bij ons langs te komen. In de praktijk Schiedam bent u welkom van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20.30. De vrijdagen zijn een uitzondering in de regulieren week. De openingstijden zijn van 08:00 tot 16.30. De praktijk in Maassluis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30. De zaterdagen zijn we 2 keer per maand geopend in Maassluis van 09:00 tot 16:00 uur. Let wel, dit is geheel op afspraak.  Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op!

Kent u onze orthodontistenpraktijk Maassluis? In onze orthodontistenpraktijk Maassluis/Maasland, helpen we mensen snel en efficiënt aan een recht gebit!

[sentient_gallery images=”2594,2595,2593″]