Orthodontistenpraktijk Rotterdam

Vanzelfsprekend is de bereikbaarheid belangrijk, u wilt immers geen uren reizen om bij uw orthodontistenpraktijk Rotterdam te geraken. Wij zijn gevestigd in Schiedam en in Maassluis en met ieder vervoersmiddel zeer goed bereikbaar vanuit de havenstad. We hebben voldoende parkeerplaatsen, u parkeert uw auto gratis voor de deur!

Hoe de patiënt het dragen van een beugel ervaart, is voor een groot deel afhankelijk van de werkwijze van de orthodontist. Onze behandelingen zijn patiëntvriendelijk en het eindresultaat staat voorop. Een effectieve behandeling hoeft niet lang te duren. Een overzichtelijke stap-voor-stap aanpak leidt gemiddeld in 1,5 tot 2 jaar naar het gewenste resultaat. Een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt is belangrijk bij het behalen van het gewenste resultaat. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet en een uitstekende mondhygiëne. Van ons kunt u verwachten dat wij u voorzien van goede voorlichting, deskundig advies en uitstekende behandelingen.

Wij gebruiken de meest geavanceerde materialen en methoden. Bovendien hebben wij een gezellig, goed en enthousiast team. Behandelingen zijn zo effectief mogelijk, maar zeker ook persoonlijk. De weg naar het gewenste eindresultaat is net zo belangrijk als het resultaat zelf. Vanuit dat oogpunt voeren wij iedere dag ons vak uit. Een mooi, functioneel gebit is het einddoel, een persoonlijke, aangename en zo kort mogelijke behandeling, is de weg.

Relaxte setting

U bent van harte welkom! Wij vinden klantvriendelijkheid essentieel. Dat merkt u onder andere aan onze flexibele werktijden. U kunt maandag t/m donderdag van 08:00-20.30 en op vrijdagen van 08:00-16.30 bij ons langskomen. Daarnaast begrijpen we dat niemand voor zijn lol een bezoek brengt aan een ‘orthopraktijk Rotterdam’. Om die reden behandelen we u in een relaxte setting. Dankzij het innovatieve Damon Clear-systeem, heeft u snel weer een gezond, blinkend en recht gebit!

Zoekt u een goede orthodontiepraktijk Rotterdam. Onze orthopraktijk Schiedam is gevestigd aan de grens van Rotterdam. Eersteklas orthodontie: voor een stralend, gezond en recht gebit!

[sentient_gallery images=”2579,2580,2576,2577″]