Orthodontistenpraktijk Vlaardingen

Een orthodontistenpraktijk Vlaardingen die uw belang voorop stelt? Wij zijn een orthopraktijk uit de regio Vlaardingen waar uw mening telt. Als orthodontiepraktijk uit de buurt van Vlaardingen vinden we het essentieel dat u zich goed voelt in onze behandelruimte. Daarom werken we in een ontspannen sfeer. Minstens zo belangrijk: een professioneel team en behandelsysteem. Wij werken voornamelijk met het Damon systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u snel weer mooie rechte tanden en kiezen heeft!
Als u zoekt op orthodontistenpraktijk Vlaardingen vindt u veel op het gebied van de orthodontie zijn er veel verschillende beugels en technieken. Alle technieken hebben zo zijn voordelen en nadelen en allen zijn goed. Echter, hebben wij van Ortho Billet wel onze voorkeur voor bepaalde types en merken. Een voorbeeld van een beugeltechniek waar we zeer goede ervaringen mee hebben zijn de Damon beugels van Ormco. Ze zijn effectief en patiëntvriendelijk. Deze beugels zijn ‘intelligent’, veranderen de positie van tanden op een soepele en natuurlijke manier. Meer dan bij de traditionele vaste beugels het geval is. Het Damon systeem is uniek en met geen enkel ander zelfligerend systeem vergelijkbaar.

Daarnaast is het trekken van gezonde tanden of kiezen in veel gevallen overbodig en hoeft men minder vaak naar de praktijk te komen om de beugel opnieuw te laten stellen. Het allerbelangrijkste is dat het ongemak die de patiënt van deze beugel heeft, veel minder is dan met andere technieken het geval is. Uiteraard werken we ook met andere technieken, echter waar de mogelijkheid is, passen we de Damon technologie graag toe.

Orthodontistenpraktijk Vlaardingen Bewezen effectief

Ons moderne Damon Clear-systeem is bewezen effectief. Wist u dat we goed bereikbaar zijn? Bij onze vestigingen in Schiedam en Maassluis kunt u voor de deur gratis parkeren. Heeft u een drukke werkweek en weinig tijd? Dat begrijpen wij en daarom werken we ook ‘s avonds. De praktijk in Schiedam is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20.30 en op vrijdagen van 08:00 tot 16.30. Heeft u vragen? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op! Orthodontistenpraktijk in Vlaardingen gezocht? Onze orthopraktijk ligt op de grens bij Vlaardingen Oost. Innovatie behandelmethodes zorgen voor het beste resultaat!

orthodontistenpraktijk Vlaardingen (regio Rijnmond)

[sentient_gallery images=”2564,2565,2562,2563″]