Bij Ortho Billet zijn velen je voorgegaan!

De recensies van Facebook

Ik heb de beugel sinds vorig jaar ( rond april/mei) en ik ben een zeer tevreden beugeldrager. Je kan altijd contact opnemen met hun, ze geven altijd antwoord. Ze zorgen dat je terecht kan bij hun als er iets is. Bij jullie een beugel laten zetten is het beste besluit dat ik heb genomen. Tot de aankomende controle met een lach

Taarie Vdh
30-03-2018 / Facebook

Na 2 jaar is mijn beugel eruit en wat ben ik blij met het resultaat � Altijd met vriendelijkheid en vrolijkheid ontvangen. Heel goede sfeer en geweldig personeel met hoge profissionaliteit.

Sofia De Graaf Lima
31-03-2108 / Facebook

De leukste gezelligste en beste praktijk die er is. Er wordt goed uitleg gegeven, nemen de tijd. Ik zou deze praktijk zeker aan iedereeen aanraden!

Marjo Lijn
27-02-2018 / Facebook

Vanavond super geholpen bedankt Suradj voor het regelen dat we met vastgeplakte plakkers op wintersport konden . TOP

Angelien de Jong - Scholte
23-02-2018 / Facebook

Beugel geplaatst twee dagen geleden. Het is fantastisch! Ik kan niet genoeg lof zeggen over alle medewerkers in dit praktijk. Sfeer is vriendelijk en gelijk zeer profesionele. Ik voel mij in goede handen. Ik werd gewaarschuwd dat er veel pijn zal zijn maar dat is niet het geval voor mij. Ik heb een normal, niet veel hoog pijn drempel maar ik moet zeggen dat ik heb heel weinig pijn ervaren. Eten is een uitdaging en ik was bezig 20 minuten om wat sla uit mijn nieuwe beugel te plukken. Ik heb een aantal klein borsteltjes en rakkers om alles netjes te houden en ik ben van plan om maar twee keer per dag te eten en zeker is “snacking” niet the moeite waard (ha ha).

Brenda Schouten-Beckett
11-11-2017 / Facebook

Eric en Olivier. Super bedankt voor vanmorgen en het geduld met chelsea. Toppertjes

Maaike Smits
03-11-2017 / Facebook

Erik en Khalid, bedankt voor jullie geduld en fantastische service gisteren bij het plaatsen van de beugel voor Twan.

Marc Van Driel
08-12-2017 / Facebook

Waar onze eigen orthodontist wegens vakantie weer in gebreken blijft lost Billet het weer op! Echte toppers daar en daardoor kan onze dochter pijnloos op vakantie!! Thanks!!

John Hilberding
15-07-2017 / Facebook

Sinds 3,5 jaar is mijn beugel eruit en ben nog steeds super tevreden met het resultaat! Ook de nazorg van Ortho Billet is top! Fantastisch team en kijk er met volle tevredenheid op terug.Thankx voor de fijne behandeltijd.
Beste Jos en team, ik en vele andere tevreden patiënten zijn uiteindelijk jullie ambassadeurs geworden en adviseer ook een ieder die geïnteresseerd is om bij jullie een afspraak te maken, Keep on going en veel succes allemaal!

Florence Molenaar
12-07-2017 / Facebook

Na 2 jaar beugel heeeeel blij met het eindresultaat. Eindelijk weer lachen met tanden op foto s. Thanks ortho billet.

Linda Meliefste
12-07-2017 / Facebook
1 2 3 6