Bij Ortho Billet zijn velen je voorgegaan!

De recensies van Facebook

Beugel geplaatst twee dagen geleden. Het is fantastisch! Ik kan niet genoeg lof zeggen over alle medewerkers in dit praktijk. Sfeer is vriendelijk en gelijk zeer profesionele. Ik voel mij in goede handen. Ik werd gewaarschuwd dat er veel pijn zal zijn maar dat is niet het geval voor mij. Ik heb een normal, niet veel hoog pijn drempel maar ik moet zeggen dat ik heb heel weinig pijn ervaren. Eten is een uitdaging en ik was bezig 20 minuten om wat sla uit mijn nieuwe beugel te plukken. Ik heb een aantal klein borsteltjes en rakkers om alles netjes te houden en ik ben van plan om maar twee keer per dag te eten en zeker is “snacking” niet the moeite waard (ha ha).

Brenda Schouten-Beckett
11-11-2017 / Facebook

Eric en Olivier. Super bedankt voor vanmorgen en het geduld met chelsea. Toppertjes

Maaike Smits
03-11-2017 / Facebook

Erik en Khalid, bedankt voor jullie geduld en fantastische service gisteren bij het plaatsen van de beugel voor Twan.

Marc Van Driel
08-12-2017 / Facebook

Waar onze eigen orthodontist wegens vakantie weer in gebreken blijft lost Billet het weer op! Echte toppers daar en daardoor kan onze dochter pijnloos op vakantie!! Thanks!!

John Hilberding
15-07-2017 / Facebook

Sinds 3,5 jaar is mijn beugel eruit en ben nog steeds super tevreden met het resultaat! Ook de nazorg van Ortho Billet is top! Fantastisch team en kijk er met volle tevredenheid op terug.Thankx voor de fijne behandeltijd.
Beste Jos en team, ik en vele andere tevreden patiënten zijn uiteindelijk jullie ambassadeurs geworden en adviseer ook een ieder die geïnteresseerd is om bij jullie een afspraak te maken, Keep on going en veel succes allemaal!

Florence Molenaar
12-07-2017 / Facebook

Na 2 jaar beugel heeeeel blij met het eindresultaat. Eindelijk weer lachen met tanden op foto s. Thanks ortho billet.

Linda Meliefste
12-07-2017 / Facebook

Vandaag de beugel gekregen maar had tegen de avond zoveel pijn door de haak bij mijn kies ben er om 22.30 ermee verlost!! Ik kon er gewoon terecht en werd super goed geholpen!! Wat een service!! Ben erg tevreden!! Ben blij dat ik dit praktijk heb gekozen!! Fijne avond

Nihan Ozkan
16-06-2017 / Facebook

Vandaag voor het eerst met onze dochter naar de ortho……spannend!!!!!!! Maar wat een leuke intake hebben we gehad. Yentl is 8 jaar oud en nog best jong voor een beugel….maar wel super stoer. Walid heeft Yentl dr vertrouwen compleet gewonnen…..gelijk matties….hahahahaha. Ze verheugt zich gewoon op de volgende date!!!!!

Ortho Billet

Fauve Elias
20-05-2017 / Facebook

Met mijn zoon bij de kaakchirurg Dr. Mw. Bremmer geweest in het Reinier de Graafgasthuis. Zij vindt de beugel bij mijn zoon zo ontzettend mooi geplaatst. Bij welke Ortho lopen jullie, vraagt ze.
Bij Ortho Billet in s-Gravenzande.
Zij leveren goed werk, zegt zij. Het is een groot verschil met Ortho Verbeek waar mijn vorige patient en vele andere patienten van me lopen en deze van Ortho Billet. Ze praat verder en zegt er komen meer patienten bij me langs die ook bij Billet klant zijn. Echt mooie beugels.
Een mooi compliment voor een goed en fijn team

Patricia van Dijk
06-04-2017 / Facebook

Super werk geleverd! Na 4 jaar een beugel gehad te hebben bij Orthodontist Verbeek (naaldwijk) zonder
’t gewenste resultaat en binnen 1 jaar weer een schreef gebit, is door Ortho Billet binnen 1,5 jaar super goed opgelost!! Super blij met het resultaat! Heel erg bedankt. Erg leuke mensen die echt zorgen voor een mooi gebit!!

Melanie van Lith
06-04-2017 / Facebook
1 2 3 6