Recensies (Zorgkaart Nederland) U bent hier: Home - Recensies (Zorgkaart Nederland)

Bij Ortho Billet zijn velen je voorgegaan!

De recensies van Zorgkaart Nederland

Aardige mensen, die het vak op zeer deskundige wijze uitvoeren, ruimte  voor vragen  deze worden duidelijk beantwoord. Ze zijn net zo blij met een mooi (eind) resultaat als de cliënt zelf.

Patiënt
27-07-2017 / ZorgkaartNederland

Orthodontiepraktijk staat erg goed aangeschreven en ik heb ervaren dat dit zeker terecht is!Ik voel me altijd erg op mijn gemak bij de orthodontist door de fijne omgeving en het vriendelijke personeel. Ben nu onderhand klaar met de behandeling en heb nog enkele nacontroles. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en over het gehele traject. Zelfs nu ik uitbehandeld ben hebben heeft het personeel nog steeds waardevol advies dat ik nastreef om het optimale resultaat te behouden. Ik zou deze orthodontiepraktijk zeker aanraden aan personen die een geschikte ortho zoeken.

Patiënt
03-07-2017 / ZorgkaartNederland

Ik had erg veel moeite met eten door mijn overbeet. De ondertanden boorden zich namelijk in mijn gehemelte.Nu kan ik weer prima eten en doordat de tanden weer rechtstaan, ziet het er tevens heel fraai uit. Had nooit gedacht dat dit op vijftigjarige leeftijd nog mogelijk was. Ik heb bijna drie jaar een beugel gehad, maar ben al die tijd perfect geholpen door het vriendelijke en vakbekwame personeel. Mijn grote dank daarvoor.

Patiënt
01-07-2017 / ZorgkaartNederland

Al jaren problemen met kapotbijten verhemelte.Door tanden en kiezen beter te plaatsen is dit verleden tijd. Men heeft mij tot grote tevredenheid geholpen en kon ik snel terecht wanneer ik per ongeluk een plakker had losgebeten. Nooit was het in deze praktijk te veel werk.

Patiënt
19-06-2017 / ZorgkaartNederland

Heel goede ervaring bij deze behandelaar, aardige medewerkers, bekwaam.Tanden/kiezen staan weer keurig recht. De Damon clear beugel/methode vind ik zeer aan te raden. Van anderen wel gehoord (bij andere orthodontisten) dat bij een beugelbehandeling kiezen getrokken moeten worden of zelfs een kaakoperatie moet plaatsvinden. Dit is bij deze methode niet aan de orde!

Patiënt
30-05-2017 / ZorgkaartNederland

Met 3 dochters bij orthodontist Billet in Schiedam gezeten tot volle tevredenheid. De behandelmethode is zeer aan te bevelen. Medewerkers zijn vriendelijk en het plannen van een afspraak kan zeer flexibel. Avondopeningstijden super. Ook na de behandeltijd zijn ze bereikbaar en kan je langs komen. Echt service. Via whattsapp ook snel antwoord.

Patiënt
29-05-2017 / ZorgkaartNederland

Wij hebben goede ervaring met deze orthodontist. Zij werken met goede technieken voor de beugel. Vertellen wat het behandelplan is en de medewerkers zijn heel leuk in omgang met pubers.

Patiënt
10-05-2017 / ZorgkaartNederland

Zeer vriendelijk personeel met een luisterend oor.Ze staan altijd voor je klaar en zijn zelfs bereid je tussendoor te helpen.Een echte aanrader, die zelfs voor de werkende medemens, op zaterdag geopend is.

Patiënt
05-05-2017 / ZorgkaartNederland

Uitstekende orthodontist! Ik ben super blij met het eindresultaat!

Patiënt
02-05-2017 / ZorgkaartNederland

Ik vind deze ortho goed, omdat ik altijd netjes werd geholpen. Ook waren de wachttijden bij de afspraken niet lang en ziet mijn gebit er weer mooi uit.

Patiënt
27-04-2017 / ZorgkaartNederland
1 2 3 8