Bij Ortho Billet zijn velen je voorgegaan!

De recensies van Zorgkaart Nederland

Binnen 1.5 jaar van alles schots en scheef, open beet en Kruisberg naar een prachtig resultaat! Super vriendelijk, behulpzaam en flexibele medewerkers!! Zeer tevreden en zeker n aanrader!

Patiënt
11-01-2018 / ZorgkaartNederland

Vanaf de eerste afspraak duidelijke informatie. Afspraken goed op tijd. De medewerkers waren  allemaal erg vriendelijk en vakkundig, stelden m’n dochter echt op haar gemak!

Patiënt
26-12-2017 / ZorgkaartNederland

Prettige persoonlijke benadering en duidelijke uitleg: vooraf, tijdens en na behandelingen. Het team bestaat uit zeer professionele, enthousiaste medewerkers en zijn altijd bereid een afspraak op zeer korte termijn te plannen om een eventuele klacht te beoordelen, te behandelen en je gerust te stellen. Wanneer je de instructies tijdens de afspraken goed opvolgt zie je elke keer weer resultaat en word je steeds enthousiaster, ook al ervaar je soms wat druk in de kaak etc. Ik kan je zeker deze praktijk aanraden. Na twee en half jaar “de deur plat te hebben gelopen” kan ik zeggen dat ik uit ervaring spreek. Nieuwe klant: “Heel veel succes”.

Patiënt
20-12-2017 / ZorgkaartNederland

2.5 jaar geleden kreeg ik van de tandarts het advies om een beugel te nemen, ik was toen 48 jaar en had daar nooit aan gedacht. Ik kwam bij de orthodontist  J Billet in s Gravezande en was direct op mijn gemak en kreeg prima informatie de assistenten zijn super lief aardig en je kan altijd terecht zelfs via whatsapp kan je heel de dag ook s avonds terecht. Ik ben dus erg tevreden over jullie lieve Billeters . T resultaat is prachtig dus een beugel is niet alleen voor jong maar ook voor iets minder jong. nogmaals dank lieve mensen.

Patiënt
18-12-2017 / ZorgkaartNederland

Vriendelijke medewerkers, goede service en goed bereikbaar.

Patiënt
14-12-2017 / ZorgkaartNederland

Super leuke, lieve mensen die echt top hun werk doen.

Patiënt
12-12-2017 / ZorgkaartNederland

Fijne mensen die je helpen. Leggen alles goed uit. Goed behandeld.

Patiënt
08-12-2017 / ZorgkaartNederland

Zeer goede ervaring met mijn dochters bij deze Ortho. Personeel is zeer vriendelijk, gezellig en zeker zeer professioneel.

Patiënt
07-12-2017 / ZorgkaartNederland

Een hele goede behandeling gehad en met het resultaat was ik heel erg blij mee.

Patiënt
04-12-2017 / ZorgkaartNederland

Leuk professioneel team, kundig geholpen met een supermooi eindresultaat.

Patiënt
01-12-2017 / ZorgkaartNederland
1 2 3 11