Bij Ortho Billet zijn velen je voorgegaan!

De recensies van Zorgkaart Nederland

Ik kwam voor 1 scheve tand, maar uiteindelijk bleek er meer aan de hand te zijn! Ik kon de zelfde dag nog terecht om foto’s en afdrukken van het gebit te maken. Het team is prettig in de omgang. Jammer genoeg duurde het 3 maanden langer dan ik te horen had gekregen. Op een gegeven moment ben je het wel zat. Maar dat is denk ik normaal. Als de beugel eenmaal verwijderd is, besef je dat het niet voor niets is geweest, vooral als je de begin foto’s te zien krijgt! Iedereen bij orthobillet onwijs bedankt voor mijn mooi tanden! Een dik gedrukte 10 voor jullie!

Patiënt
23-03-2018 / ZorgkaartNederland

Super behandelingen en snel en meegaand.

Patiënt
23-03-2018 / ZorgkaartNederland

Goed advies, fijne medewerkers wordt meegedacht. Als er problemen zijn kun je altijd op hen terugvallen.

Patiënt
22-03-2018 / ZorgkaartNederland

Prima behandeling en goede service.

Patiënt
17-03-2018 / ZorgkaartNederland
Orthodontist Billet is echt fantastich.Medewerkers allemaal aardig, altijd een luisterd oor , snelle hulp als er wat is met de beugel.Ik heb in 14 maanden een prachtig gebit gekregen, dankzij de super techniek waar hun mee werken. Keep up the good work.
Patiënt
05-03-2018 / ZorgkaartNederland

Geweldig resultaat! In nog geen twee jaar door middel van mijn beugel een schitterend gebit gekregen ( op mijn 37ste). Ortho Billet is zeer vakkundig, adequaat & op de hoogte van de nieuwste technieken. Personeel geeft vertrouwen en is zeer ‘klant’ vriendelijk. Absoluut een aanrader!

Patiënt
01-03-2018 / ZorgkaartNederland

Ondanks dat ik geen klant ben bij deze praktijk kon ik nog dezelfde dag langskomen om mijn spalk vast te laten zetten. Bij mijn eigen orthodontist kon ik pas over 4 dagen terecht. Bedankt voor deze vriendelijke en snelle behandeling.

Patiënt
16-02-2018 / ZorgkaartNederland

Mijn ervaring bij Billet is zeker een 10 waard. Mijn intake was bij Jos Billet duidelijk en kritische. Daar op volgde het aan meten van de beugel wat snel en kundig verliep. Onder hand ben ik een jaar verder en staan mijn tanden recht en wordt er alleen nog aan mijn over beet gewerkt. Zeker tevreden, fijn geholpen, goede sfeer en de nieuwe locatie is top!

Patiënt
16-02-2018 / ZorgkaartNederland

Zowel op de locatie Maassluis en de locatie Schiedam geweest met beide kinderen en zeer tevreden over het eindresultaat.Ze hebben beide nu een stralende glimlach…Ze waren ook zeer geduldig met mij zoon die zeker niet al te makkelijk is vanwege zijn asperger.

Patiënt
15-02-2018 / ZorgkaartNederland

De prijs verhouding was aantrekkelijk, wordt goed en vakkundig geholpen.

Patiënt
13-02-2018 / ZorgkaartNederland
1 2 3 12